Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Vraagprijs € 2.000.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Geheel pand (403m²) als enige woonhuis in een rij horeca- en winkelobjecten waaronder Albert Heijn op bijzondere locatie t.o. de Westerkerk. 3 zelfstandige woningen met daarnaast meerdere verhuurbare B&B units. Geheel leeg op te leveren met uitzondering van de verhuurde woning op de eerste verdieping met zolderkamer. Begane grond en souterrain betreft een eig./bew. met tuin Zuid (27m²). Veel...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 403 m²
Lees meer

Omschrijving

Geheel pand (403m²) als enige woonhuis in een rij horeca- en winkelobjecten waaronder Albert Heijn op bijzondere locatie t.o. de Westerkerk. 3 zelfstandige woningen met daarnaast meerdere verhuurbare B&B units. Geheel leeg op te leveren met uitzondering van de verhuurde woning op de eerste verdieping met zolderkamer. Begane grond en souterrain betreft een eig./bew. met tuin Zuid (27m²). Veel mogelijkheden waaronder naast eigen bewoning ook exploitatiemogelijkheden en herontwikkeling. Gemeentemonument.

Inleiding
Westermarkt is super centraal gelegen tussen Prinsengracht en Keizersgracht met o.a. Westerkerk en Anne Frankhuis als hotspots. Het herenhuis is gelegen aan de zuidkant met openbaar vervoeraansluitingen voor de deur en naast gelegen supermarkt.

Indeling
Zelfstandige woning thans eigenaar/bewoner over beletage met 2 woonkamers met keuken en achterste gedeelte van het souterrain waarin slaapkamer met badkamer. In het souterrain zijn 2 B&B units gemaakt. Tuin (Zuid) en patio als buitenruimtes.
Eerste verdieping: 4 kamer woning met zolderkamer welke is verhuurd € 552,23 p.m.. Huur per jaar € 6.626,76.
Tweede verdieping: 4 kamer woning.
Zolderverdieping: zolderkamer leeg en eventueel als B&B te verhuren.

Afwerking
Het gehele pand is nog voorzien ornamenten plafonds en marmeren schouwen alsmede verschillende architectonische originele details zoals en-suite deuren en kastpartijen.

Verwarming
Souterrain en bel-etage en 1e verdieping zijn voorzien van c.v. Tweede verdieping is voorzien van gaskachels.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 2.000.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 137 m² Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 403 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Locatie In woonwijk Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
woonruimte
Regio
Noord-Holland
Woonruimtetype
Woonhuis
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
5
Oppervlakte
403 m²
Aantal huurders
1
Bruto aanvangsrendement
6.0%

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring