Mijn favorieten

Aankoop appartement, huis of bedrijfspand

We begeleiden u graag bij de aankoop van uw nieuwe appartement, huis of bedrijfspand. Kopers in groot Amsterdam begeleiden doen we al sinds 1986 en we kunnen bouwen op een groot aantal terugkerende klanten. We zijn kritisch, nuchter en objectief. En we hebben oog voor kansen.

Kritisch en objectief
Wij blijven met een kritische en objectieve blik kijken naar het huis waar uw voorkeur naar uitgaat. Laten u met beide benen op de grond staan – ook in de onderhandelingen. Natuurlijk zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat u het huis van uw dromen kunt kopen. Maar we doen dat alleen als we het huis van fundering tot zolder hebben onderzocht, de bestemmingsplannen kennen en een bod volledig kunnen onderbouwen.

Werkwijze aankoop
Geen aankoop gaat hetzelfde. Het ene traject is in een paar weken geklaard en het andere duurt maanden. Misschien heeft u al een huis op het oog en wilt u ons alleen inschakelen voor de onderhandelingen en de afwikkeling. Of misschien wilt u juist dat wij voor u op zoek gaan en verschillende woningen samen met u bezichtigen.
Daarom kunt u onze expertise gericht inkopen. We onderscheiden daarbij 4 handelingen:
• Zoekprofiel en afspraken
• Bezichtigingen
• Waardebepaling en biedingen
• Afwikkeling van de aankoop

Kosten
U bepaalt zelf in welke fase(s) van het aankoopproces u van onze kennis en kunde gebruik wilt maken. De kosten per handeling vindt u in onze brochure en tarievenlijst Aankoopbegeleiding, die we u graag digitaal of per post toesturen. Of maak telefonisch een afspraak – dan lichten wij onze werkwijze graag toe.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?
Bel 020-6464796 of vul het contactformulier in.