Mijn favorieten

Onze medewerkers

De Groot en Compagnons v.o.f.

Marcel de Groot
Marcel de Groot
Op een fundering van een bouwkundige opleiding en praktijkervaring kwam Marcel, geboren (1956) en getogen in Amsterdam, eind jaren zeventig in de makelaardij terecht. Een jaar na zijn beëdiging in 1986 begon hij voor zichzelf onder de naam Marcel de Groot makelaardij o.g., in 2000 overgegaan in De Groot & Compagnons. Hij was jarenlang actief bestuurslid en voorzitter van de Makelaars Vereniging Amsterdam. Vanaf zijn 14e bezeten van alles wat met vliegen te maken heeft, bekijkt hij als privévlieger de wereld ook regelmatig vanuit de lucht. Verkeert graag in en rond de Amsterdamse culturele kringen en wanneer er rust gevonden moet worden gaat hij naar de Hollandse kust. Woont zelf te Amsterdam-Zuid in de richting van Schiphol.
Ruud Valk
Ruud Valk
Ruud (1958) heeft zijn affiniteit met huizen wellicht van vader en grootvader - beiden architect. Na een studie psychologie werd hij in 1996 beëdigd als makelaar. Al sinds 1993 werkt hij samen met Marcel de Groot, vanaf 2000 als mede-eigenaar. Ruud woont midden in de bruisende binnenstad, op toch een rustige plek. Hij leest meestal 4 boeken tegelijk en luistert tegenwoordig meer naar (jazz)muziek dan hij zelf op zijn saxofoon speelt. Hij fietst graag, zowel op vakantie als naar al zijn afspraken. Je zult hem daarom nooit op een scooter zien.
Nicolas Ruisaard
Nicolas Ruisaard
Al sinds de middelbare school gaat de interesse van Nicolas (1971) uit naar de woningmakelaardij. Na zijn diensttijd begon hij direct aan de opleiding, en in 1992 kwam hij bij Marcel de Groot te werken als (assistent-)makelaar. Door talloze bezichtigingen te doen leerde hij de Amsterdamse huizenmarkt goed kennen. Verder deed hij veel ervaring op met verbouwingen en renovaties. Sinds 1998 is hij beëdigd makelaar. Na een periode in Amsterdam woont Nicolas weer in zijn geboortestad Amersfoort. Voor deze afstand gebruikt hij zijn favoriete vervoermiddel: de motorfiets.
Anca Zweers-Been
Anca Zweers-Been
Het was niet zo vreemd dat Anca (1975), geboren en getogen in een horecafamilie, voor de Hoge Hotelschool koos. Als stagiaire maakte zij touroperators warm voor een groot resort op Aruba; haar eerste baan was bij een Londens hotel, waarvoor zij de debiteurenadministratie op poten zette. Vervolgens viel zij voor Amsterdam, en na een baan als organisator van feesten en partijen bij hotel American begon zij in 2003 bij De Groot & Compagnons. In 2007 heeft zij haar opleiding voltooid en inmiddels is zij zelfstandig, freelance makelaar. In haar vrije tijd loopt Anca graag hard en is ze te vinden op de golfbaan.
Tinka Bremer
Tinka Bremer
Office Manager
Tinka (1967) is sinds 1993 werkzaam bij Marcel de Groot Makelaardij; vanaf 2000 bij De Groot & Compagnons. Aanvankelijk verantwoordelijk voor uiteenlopend secretariaatswerk is zij inmiddels de spil in de boekhouding en administratie van het kantoor. Niet voor niets wordt zij wel de duizendpoot van het kantoor genoemd. Als een van de langstzittende secretariaatskrachten in de Amsterdamse makelaardij kent zij vrijwel iedereen in deze wereld. Ook binnen het kantoor fungeert zij als encyclopedie. Haar dagelijkse reistijd van en naar haar woonplaats Castricum neemt zij voor lief. Tinka maakt in haar vakanties avontuurlijke, tropische reizen, wandelt veel en leest graag.