Mijn favorieten

Verkoop appartement, huis of bedrijfspand

Jarenlange ervaring en actuele marktkennis
We begeleiden u graag bij de verkoop van uw appartement, woonhuis of bedrijfspand. Verkoopbegeleiding in Amsterdam en omgeving doen we al sinds 1986. We kennen de markt als geen ander en kunnen een object goed en realistisch in de markt zetten. 
 
Het volledige proces in deskundige handen
Een gedegen voorbereiding vormt de basis voor een succesvolle en zorgeloze verkoop. Daarom begeleiden we u tijdens het hele proces, van start tot afwikkeling. We bekijken daarbij ook wat naast de beste verkoopprijs voor u belangrijk is. Bijvoorbeeld uw emotionele binding met het te verkopen object of de tijdsdruk waar u misschien mee te maken heeft.

Aanvullende verkoopbrochure
Wij maken voor de verkoop van uw object niet alleen een standaard verkoopbrochure, maar ook een aanvullende brochure. De aanvullende brochure beantwoordt alle vragen die potentiële kopers na de bezichtiging nog te binnen schieten. Alle stukken over uw huis staan bovendien, als u dat wilt, online. Dus ook buiten kantooruren kunnen mogelijke kopers de stukken opvragen en bestuderen. Dat maakt ons een van de meest complete verkoopmakelaars van Amsterdam.
 
Als u op zoek bent naar een gedegen en stevig verkoopadvies, dan zijn we u graag van dienst.
 
Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?
Bel 020-6464796 of vul het contactformulier in.